van de Laar en Evers

Persoonlijkheid, vakkennis, ervaring en vertrouwen

Verzekeringen

Evers & Maas zorgt ervoor dat u als particuliere en/of zakelijke klant een op maat gesneden verzekeringspakket krijgt met een scherpe premie en optimale dekking in combinatie met een perfecte service.

Hypotheken

De aankoop van een woning is een heel belangrijke stap in het leven van onze relaties. Wij begeleiden de klant daarin van A tot Z, vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de ondertekening bij de notaris. Vanzelfsprekend verlenen wij tevens de juiste nazorg met betrekking tot alle vragen die woningeigenaren aan ons voorleggen. Wij bieden een lage rente en bijzonder goede voorwaarden.

Oudedagsreserve

Genoeg inkomen voor later, dat is wat eigenlijk iedereen wil. Nu goed leven, maar ook straks. Ook hierin geven wij voor al onze relaties een vakkundig advies. Onze tools bij de RegioBank bieden ons hiervoor een professionele ondersteuning.

RegioBank

Een persoonlijke en betrokken bank die een totaalconcept aanbiedt, of het nou gaat om een betaalrekening, een spaarrekening, persoonlijk bankieren of om internetbankieren. Private banking voor iedereen, dat is wat de RegioBank is! De voordelen van bankieren via RegioBank zijn: een hoge spaarrente, zeer gunstige voorwaarden en een persoonlijke benadering.

Informatie over onze dienstverlening

Ons Privacy beleid geeft u informatie over hoe wij omgaan met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Evers & Maas is een volledig onafhankelijk advieskantoor, met uitzondering van betaal- en spaarproducten waarvoor we een exclusieve samenwerking hebben met de RegioBank. Onze klanten kunnen rekenen op een brede financiële dienstverlening. Ook na ons advies leveren wij u graag uitgebreide nazorg, omdat wij geloven in een langdurige adviesrelatie met tevreden klanten als resultaat.

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over onze dienstverlening, daarom treft u onderstaand de navolgende documentatie aan:

  • Onze Dienstenwijzer, hierin kunt u lezen waarmee wij u van dienst kunnen zijn;
  • Dienstenwijzer RegioBank - Wat u moet weten over de RegioBank.
  • Onze dienstverleningsdocumenten voor de adviesdiensten: Hypotheken, Risico’s afdekken en Vermogen. In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.
  • Onze Algemene voorwaarden van dienstverlening, hierin regelen wij de relatie tussen u en ons kantoor.